Zľavy sú formou marketingu, ktorá vedome, či nevedome ovplyvňuje náš život. Šetrenie je oblasťou, ktorá sa týka takmer každého z nás. Avšak najmä pre študentov, ktorí ešte priamo nezarábajú je šetrenie ešte omnoho dôležitejšie. Pokiaľ si študent a chceš si dopriať, mal by si sa naučiť ako ušetriť pri každom nákupe.

Zľavy, zľavové kupóny a kódy, to všetko pomáha pri šetrení. Okrem toho, že šetrenie má priaznivý vplyv na naše peňaženky prináša aj množstvo ďalšieho. Čo všetko vám môže priniesť využívanie zliav a na čo sa oplatí ich využiť? Aké zľavy môžete získať?

študentská karta

ISIC zľavy

ISIC je študentská karta, ktorá vám poskytuje popri štúdiu mnoho výhod. Má na ňu nárok každý študent strednej a vysokej školy. Aj pre samotnú školu má táto karta veľký význam. Čo všetko ISIC ponúka a ako ho využiť naplno?

Pre školy funguje táto karta ako preukaz na všetko a môžete s ňou platiť, hlásiť svoj príchod, či obedovať. Avšak okrem toho vám aj v reálnom živote dokáže priniesť mnoho výhod s ktorými ušetríte. Veľmi výhodné je nosiť ISIC stále so sebou aj pri cestovaní, kde pri vstupe na rôzne náučné chodníky, či pamiatky dostanete výhodné zľavy.

Taktiež je ISIC výbornou zľavou v jednotlivých dopravných podnikoch. K samotnej karte po predĺžení jej účinnosti (čiže každý rok) dostanete zľavy do rôznych predajní, reštaurácií, či hotelov. Tieto zľavy sú veľmi výhodné a oplatí sa ich využívať.

Zľavy- kupóny a kódy

Zľavové kupóny a kódy sú dostupné pre každého. Využívajú sa veľmi jednoducho a na ich použitie sa nepotrebujete nijako preukázať. Práve preto je bezpečné ich používať. Zároveň neobsahujú žiadne skryté poplatky, či viazanosť. Nájdete ich na rôznych webových portáloch ako marketingovú stratégiu, ktorá vznikla v spolupráci s konkrétnymi internetovými obchodmi.

S ich pomocou môžete šikovne ušetriť. Čerpanie zliav je neobmedzené a vzťahuje sa na široké spektrum obchodov. V rámci zliav však môžete využívať aj špecializované obchody, ktoré ponúkajú možnosť napríklad lacného cestovania. Medzí také patrí napríklad Zľavnenéletenky.sk, ktoré poskytuje svojim zákazníkom lacné lety po celom svete.

študent

Čo vám ponúka škola?

Pokiaľ radi šetríte alebo sa snažíte zminimalizovať svoje výdaje, zamerajte sa tiež na to, čo vám ponúka vaša škola. Množstvo škôl ponúka rôzne programy pre svojich študentov, telocvičňu zdarma, či množstvo spoločenských udalostí. Pokiaľ sa však chcete dozvedieť o všetkých možnostiach musíte mať dostatočný rozhľad.

Na záver je teda dôležité uvedomiť si, že treba mať otvorené obzory. Využite všetky možnosti, ktoré vám vaše štúdium ponúka. Spolu so zľavami vo forme zľavových kupónov, či kódov, ISIC zľavy a množstvo ďalšieho, viete naozaj pekne ušetriť. Študentský život tak môže byť oveľa krajší ale aj šetrnejší.